Nieuws

Teamindeling Najaarscompetitie 2017

01/06/2017

 

MTTV 1  (3e klasse, vrijdagavond 20:00 uur)
Gerard van Buuren (aanvoerder)
Jan van Duijn
Jeroen Peek
Johnny Barten

 

MTTV 2  (5e klasse, vrijdagavond 20:00 uur)
Wim de Vries (aanvoerder)
Theo Vogelaars
Theunis Buijzer
Lek Tump
Johan Maas

 


MTTV 3
  (5e klasse, vrijdagavond 20:00 uur)
René Vermeer (aanvoerder)
Truus de Goeij
Arie Verduin
Richard de Rijk

Ruud Muilwijk 


Johnny Barten clubkampioen enkel 2017

19/05/2017


Teamindeling Najaarscompetitie 2016

18/07/2016

 MTTV 1 (4e klasse) Vrijdagavond 20.00 uur:

 Gerard van Buuren

 Jan van Duijn

 John Barten

 Jeroen Peek

  

MTTV 2 (5e klasse) Vrijdagavond 20.00 uur:

René Vermeer

Truus de Goeij

Richard de Rijk

Arie Verduin

  

MTTV 3 (6e klasse) Vrijdagavond 20.00 uur:

Wim de Vries

Theo Vogelaars

Lex Tump

Teunis Buijzer


Stuwtoernooi 2016

16/01/2016

HAGESTEIN • Niet Mario Lenting, Rick Meijer, Erik Leenders of een van de andere eerdere winnaars van het Stuwtoernooi ging afgelopen zaterdag met de grote wisselbeker naar huis. Die eer was, voor het eerst, weggelegd voor HTV'er Wiliam van Overdam. 

Met 38 deelnemers leek het 41ste Stuwtoernooi van HTV mager bezet. "Dat is ook weinig, maar we kunnen in de zaal maar zes tafels kwijt. Omdat we iedereen zo veel mogelijk willen laten tafeltennissen kunnen we er eigenlijk ook niet meer kwijt", vertelde toernooileider Monique Smit.

In de E-categorie, met acht aanmeldingen, was gekozen voor het spelen van een achtkamp. Zonder meer de meest eerlijke manier, maar dat hield ook in dat dan geen finale kon worden gespeeld. Viervoudig winnaar en tweevoudig titelverdediger Rick Meijer (Vita) had zijn zinnen erop gezet om er weer een mooie serie van te maken. Eerder deze maand werd hij clubkampioen van zowel Vita als HTV, en een vijfde Stuwtitel moest de kroon op het werk worden. Dat voornemen liep echter stuk doordat hij met 3-1 van Wiliam van Overdam verloor, die op zijn beurt van Mario Lenting (HTV) won, en alleen onderuit ging tegen Joost van Es (Shot Wageningen). Met ieder zes gewonnen wedstrijden eindigden Meijer en Van Overdam op een gedeelde eerste plaats, en conform het toernooireglement was de uitslag van het onderlinge duel bepalend.

 

Topdag

"Ik had een topdag", meldde een gelukkige Van Overdam. "Ik kan van iedereen winnen, maar ik heb vandaag van iedereen gewonnen waar ik normaal gesproken veel moeite mee heb." Van Overdam bleef rustig, bracht onnoemelijk veel terug, en dwong anderen daarmee om fouten te maken. Bovendien had hij het vermogen om op cruciale momenten aanvallend te scoren. Maar doorslaggevend was toch wel dat ik zowel Meijer als Lenting heb verslagen, waar ik normaal gesproken van verlies." Lenting, die het Stuwtoernooi in 1989 voor het eerst won, en daarna nóg twee keer zegevierde, heeft de hoop op een vierde toernooizege nog niet opgegeven. "Ik ben ervan overtuigd dat ik deze titel nog een keer win."

De F-klasse telde veertien deelnemers, die in twee poules strijd leverden om de bovenste twee plaatsten. In de halve finales won Ronald Wiggemansen (Amerongen) met 3-1 van Bert van Os (HTV), terwijl Willem Horden (Leerdam) met 1-3 klop kreeg van Rick van Os (HTV). In een vrij eenzijdige eindstrijd werd Van Os met 1-3 verslagen door Wiggemansen.

In de finale van de G-klasse was Jan van Duijn (MTTV/Meerkerk) veel sterker dan Marja de Gans (Tavernie/Nieuwland): 3-1. De H-klasse werd gewonnen door Mark Rijbroek (Lekpongers/Ameide), die ongeslagen bleef in de zeskamp.